хамали и хамалски услуги преместване багажи и товари

Дългогодишен опит в хамалските услуги

хамали и хамалски услуги клиенти на хамали професионалисти снимки хамали хамали и хамалски услуги - контакти опаковане на багаж кашони и багажи, хамалски услуги съвети от хамалите на Хамали Попай Въпроси и отговори от хамалите

Хамали Попай е фирма с 15 годишна история.


Хамали Попай » Дългогодишен опит

Хамали Попай е фирма с 18 годишна история. Преди да създадем фирмата, ние бяхме хамали - студенти на свободна практика. Финалният етап на нашето следване приближаваше и никак не ни се искаше да сме безработни професионалисти. Науката ни харесваше, но длъжностите, които бихме могли да заемем, не ни се струваха привлекателни. Искахме освен това да работим за себе си, да сме независими. От години си докарвахме някакви пари като хамали и в една късна вечер се замислихме за наша фирма за хамалски услуги.

Необходима беше инвестиция. Без да се впускам в тънкостите на бизнеса ни, ще кажа, че беше против морала ни, против етичните ни принципи да предлагаме услуга, която не е най-добрата в София или поне от най-добрите. В противен случай винаги, когато прибирахме парите на клиентите, щеше да ни минава мисълта, че някой щеше да свърши тази работа за по-малко пари и по-добре. Това беше недопустимо за нас. Така се мотивирахме за едно сериозно отношение към нашите клиенти, което в пълния смисъл на думата да означава услуга, а не просто да носи названието "услуга", а всъщност да е търгашество. За това вложихме почти всичко, което имахме, за да създадем фирмата и да закупим необходимите транспортни средства.

Бързо разбрахме факта, че е необходима перфектна организация, ако искаме да предлагаме качествени услуги на едрови бизнес клиенти, на институции, на банки, министерства и т.н. Всяко едно начало е трудно, но още тогава ние съумяхме да изградим екип от мотивирани и сериозни сътрудници. Контактите с други хамали, които си бяхме създали, се оказа безценно за нашата нова фирма. Така успяхме да стартираме свои собствен, сериозен бизнес.

След тези години сме една от най-сериозните хамалски фирми фирми на българския пазар, вероятно най-добрата такава. Няма да сбъркате ако ни се доверите, но не можем да гарантираме, че няма да сбъркате, ако НЕ ни се доверите.