хамали и хамалски услуги преместване багажи и товари

Международно преместване на дома и офиса.

хамали и хамалски услуги клиенти на хамали професионалисти снимки хамали хамали и хамалски услуги - контакти опаковане на багаж кашони и багажи, хамалски услуги съвети от хамалите на Хамали Попай Въпроси и отговори от хамалите

Фирма Хамали Попай предлага на своите клиенти услугата Международно преместване на дома и офиса във всяка точка на света.


Хамали Попай » Международно преместване

Международно преместване

Фирма Хамали Попай предлага на своите клиенти услугата Международно преместване на дома и офиса във всяка точка на ЕС и света.

Натрупаният опит в годините и изграденото ноу хау в Международно преместване ни прави професионалисти в извършването на тази услугата

ОСНОВНИ ДЕСТИНАЦИИ

Основни дестинации, по които ежедневно пътуват наши камиони и бусове, за извършваме на международен транспорт и преместване на лични вещи, багажи, апаратура, стоки и др.

преместване България - Италия, Италия - България

преместване България - Гърция, Гърция - България

преместване България - Румъния, Румъния - България

преместване България - Германия, Германия - България

преместване България - Франция, Франция - България

ПЛАНИРАНЕ И ОРГАНИЗАЦИЯ

Когато планирате Международно преместване е задължително да се предвиди по дълаг период време за заявка.
При първоначалният Ви контакт с ХАМАЛИ ПОПАЙ, Вие ще бъдете посетен от специалист по Международно преместване, ще бъде направен оглед на желаното от Вас имущество за преместване. При одобрение на офертата, ще Ви бъде назначен Личен отговорник, който ще бъде изцяло на Ваше разположение. Личният отговорник по Международно преместване ще изгради оптимален маршрут за Вашето преместване.

След одобрение на офертата се подписва договор между двете страни.

Опаковането на Вашето имущество трябва да е направено с качествени материали (желателно е да се закупят от Хамали Попай или с одобрение на личният Ви асистент по преместването). Товаренето става задължително от наши служители, за да се избегнат повреди и счупвания по време на транспортирането.

След пристигането на багажа в желаната от Вас дестинация, Вие или упълномощено лице правят оглед за щети и повреди, ако няма такива се прекратяват договорните отношения.