хамали и хамалски услуги преместване багажи и товари

Транспорт и Транспортни услуги "Хамали Попай" - Транспорт за София, Варна, Пловдив и цяла България

хамали и хамалски услуги клиенти на хамали професионалисти снимки хамали хамали и хамалски услуги - контакти опаковане на багаж кашони и багажи, хамалски услуги съвети от хамалите на Хамали Попай Въпроси и отговори от хамалите

Транспорт и Транспортни услуги, Хамали Попай


Хамали Попай » Транспорт и транспортни услуги - хамалски услуги

Хамали Попай - Транспортни и хамалски услуги за цялата страна
Хамали Попай предлага на свойте клиенти и услугата транспорт. Транспортни услуги могат да се ползват и без хамали. Редица семейства и фирми с по скромен бюджет или който имат усигорени работници ползват само транспорт. КАК МОГАТ ДА СЕ НАЕМЕ БУС ИЛИ КАМИОН

Наемането на камиoн или бус най често става по телефона (02/962 7072 ) или на место в офиса. При поръчване на товарен транспорт е нужно да се знае дистинациата, обема и тежеста на товара Транспорт за София, Варна„ Пловдив и Бургас и по големите градове в цялата страна обикновено ставките са почасови. Цените варират от 25 лв до 50 лв на час. В зависимост от тонажа и обема на транспортното средство. За градовете най често се използват бусове до 3.5 т с полезен товар до 1.5 т и около 18 м3. Предимство е както габаритите на бусовете така и избягването на допълнителни такси които и без друго натоварват предвидиният бюджет. Транспортните средства на Хамали Попай са снабдени и с падащи бордове за улеснение на нашите клиенти.

Транспорт в България. Обикновенно транспорт нед 50 км се таксува на км пробег ( таксуването става в двете посоки ). Бусовете и камионите на Хамали Попай са снабдени с всички разрешителни за провеждането на транспортни услуги в страната. Шофьорите са професионални товарачи и подреждачи. Много е важно всеки камион или бус да има необжодимите въжета, колани и обезопасяващи уреди за безопасното транспортиране на товара. Задължително е при товаренето на багажа, мебели и т.н. да се наблюдава от шофьора ( дори и когато не се ползват хамалиот фирмата а клиентите са избрали сами да си носят багажа) за да се избегнат повреди при транспорта.

Международен транспорт - Международно преместване Международния транспорт от Хамали Попай е нова услуга предлагана от нас. Фирмата разполага с влекачи и соло камиони за извършването на услугите. Ншите дистинаций са както в ЕС така и в целия свят. За международнияат транспорт е задължителна застраховка ЧМР.

Хамали Попай има хиляди транспортни услуги през дългогодишната си практика. Някои от нашите клиенти, използвали транспортните ни услуги са: